Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CultuurCommunicatieCentrum in Provincie West-Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

Ticketingsysteem in het kader Brugge 2002 Brugge, 16/2/2001
Een speerpunt in het cultuurbeleid van de Provincie West-Vlaanderen wordt de oprichting en uitbouw van een CultuurCommunicatieCentrum. Als coördinerende instantie wil dit centrum tegemoet komen aan de behoeften die momenteel leven bij de West-Vlaamse cultuurleveranciers en -consumenten: krachtige informatiekanalen, doeltreffende promotie, professionele begeleiding en open overleg. De cultuurconsument zal gemakkelijker de weg vinden naar het aanbod aan de hand van innoverende communicatiekanalen en krachtige promotiecampagnes. De provincie West-Vlaanderen zette reeds de eerste stappen gezet in de ontwikkeling van een centrale databank van culturele activiteiten in West-Vlaanderen, die ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie