Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium 'Qrandom Plus' op TU Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Technische Universiteit Eindhoven

PERSBERICHT
6 februari 2001 Symposium 'Qrandom Plus' op TU Eindhoven Nobelprijswinnaar Gerard 't Hooft op symposium over kwantummechanica Vrijdag 16 februari vindt het symposium 'Qrandom Plus' plaats op de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Onderwerp is het werken met toeval in kwantummechanica, en dan met name de rol van mathematica in de moderne wereld. Tevens is dit symposium de afsluiting van de 'Qrandom Workshop' die van 12 tot en met 16 februari plaatsvindt. Organisator is het op de TU/e gevestigde Eurandom, het Europees onderzoeksinstituut op het gebied van stochastische fenomenen. Op dit symposium zijn belangstellende studenten en onderzoekers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie