Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Smallingerland eert nationale sportkampioenen op Sportgala

Datum nieuwsfeit: 16-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

In 2000 NK geworden? (3-1-01)

IN 2000 NEDERLANDS KAMPIOEN IN EEN TAK VAN SPORT GEWORDEN?

Meld je dan snel aan bij de gemeente Smallingerland!!! De gemeente Smallingerland is van plan om tijdens het Sportgala 2000, dat op vrijdag 16 februari 2001 in de Lawei wordt gehouden, de nationale sportkampioenen uit de gemeente in het zonnetje te zetten. Vele jaren geleden was het de gewoonte dat de gemeente de nationale sportkampioenen op een feestavond huldigde. Indertijd is dit afgeschaft, maar thans willen we deze (goede) gewoonte opnieuw invoeren. Besloten is om daarvoor aansluiting te zoeken bij de activiteiten van de Commissie Sportgala Smallingerland. Dit betekent dat deze commissie tijdens het Sportgala 2000 een plaatsje voor de huldiging namens de gemeente heeft ingeruimd.

Het is voor de gemeente dus van het grootste belang, dat zij weet welke sportmannen / sportvrouwen / sportploegen uit de gemeente Smallingerland Nederlands Kampioen zijn geworden. Daarom worden verenigingen en de betreffende sportmensen opgeroepen, zo snel mogelijk opgave te doen bij de gemeente.
In overleg met de Commissie Sportgala, is besloten om dezelfde criteria als het Sportgala te hanteren. Dit betekent dat de Nederlandse kampioenen:

1. In de gemeente Smallingerland woonachtig geweest moeten zijn op het moment dat het Nationaal Kampioenschap werd behaald;
2. De vereniging waarbij de Nationaal Kampioen aangesloten is, dient lid te zijn van een organisatie die aangesloten is bij NOC*NSF;
3. Huldiging vindt plaats van die sporters, die Nationaal Kampioen in de categorie senioren (of wat je daar mee zou kunnen vergelijken) zijn geworden.

Als je dus Nederlands Kampioen in een tak van sport bent geworden, en je voldoet aan bovenstaande criteria, geef je dan vóór 17 januari 2001 op bij de gemeente Smallingerland. Je kunt dit doen via telefoonnummer 0512-581352 (Andries de Jong, sportzaken, vanaf 4 januari bereikbaar).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie