Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersmaatregelen optocht Westervoort

Datum nieuwsfeit: 18-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Westervoort
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Westervoort

Verkeersmaatregelen optocht

Tijdens de carnavalsoptocht op zondag 18 februari 2001 zijn onderstaande tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht:
1. de Dorpstraat vanaf de Kerkstraat tot de Rijndijk (en een gedeelte van de Veerdam) is vanaf 12.00 uur tot 16.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer behalve voetgangers;

2. de Vredenburgstraat, gedeelte Schoolstraat - Klapstraat is vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur afgesloten voor doorgaande verkeer behalve voetgangers;

3. op de Rijndijk ( gedeelte Dorpstraat - tot huisnr. 23) geldt een stopverbod;

4. het parkeren aan beide zijden van de onderstaande wegen is verboden (behoudens in de aangegeven parkeervakken):


* Dorpstraat, Klapstraat (gedeelte Rijndijk - Broeklanden), gedeelte Emmerik tot aan de v.d. Hoevensstraat, Liemersallee (gedeelte Klapstraat - Kreytierstraat), Kreytierstraat, Vredenburgstraat, (gedeelte Klapstraat - Schoolstraat), en Kerkstraat (gedeelte Schoolstraat - Klapstraat). Deze wegen zijn tevens afgesloten op het moment dat de optocht erdoor komt.

In overleg met Connexxion nemen de lijndienstbussen tijdens de optocht een alternatieve route via Het Ambacht en de Zdl.Parallelweg. Voor vervangende opstapplaatsen wordt gezorgd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie