Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BNN Live op 3FM in teken van Nederlandse muziek

Datum nieuwsfeit: 18-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: BNN
Zoek soortgelijke berichten
BNN

Hilversum, 12 februari 2001

BNN LIVE PRESENTEERT: JEROENS NEDERPOPKLASSIEKERS

Zondag 18 februari van 14.00 tot 17.00 uur zijn Bert Heerink, Armand, Janse Bagge Bend, Jazzpolitie en Splitsing te gast in het 3FM programma BNN Live. Ter afsluiting van de week van de Nederlandse popmuziek geven zij exclusief voor BNN verspreid over het programma een aantal optredens rechtstreeks vanuit café Mols in Susteren. Luisteraars kunnen deze uitzending gratis bezoeken.

Verschillende artiesten zullen hun Nederpopklassieker zingen, waaronder Armand met zijn klassieker 'Ben ik te min', Bert Heerink zingt nog één keer 'Burning Heart en 'Juli July' en de Jazzpolitie zingt 'Liefdesliedjes'. Presentator Jeroen Kijk in de Vegte praat met de Janse Bagge Bend, bekend van de hit 'Solicitere' en Splitsing brengt nog één keer 'Wind en Zeilen' en '1 zomer lang'.

BNN Live is een rechtstreeks programma op directe wijze gepresenteerd door Jeroen Kijk in de Vegte. Iedere zondag van 14.00 tot 17.00 uur op 3FM.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie