Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kruising weg met Voorburggracht in Langedijk N-H veiliger

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, woensdag 14 februari 2001

Kruising provinciale weg met Voorburggracht in Langedijk veiliger Maandag 19 februari 2001 gaat de eerste schop de grond in voor de reconstructie van de kruising provinciale weg (N504)/Voorburggracht in Langedijk. De werkzaamheden duren ca drie weken. Het verkeer op de provinciale weg ondervindt gedurende de werkzaamheden enige hinder. De verkeersinstallatie op de kruising wordt uitgeschakeld. In de plaats daarvan regelt een tijdelijke verkeerslichtinstallatie het verkeer dat over één weghelft wordt afgewikkeld. Verkeer op de Voorburggracht moet rekening houden met omleiding in westelijke richting via de Westelijke Randweg. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie