Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergaderingen gemeente Den Helder

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Vergaderingen

betreft: week: week 07

Maandag 19 februari: commissie Welzijn en Cultuur Op de agenda staat onder meer - Beschikbaarstelling middelen/subsidies: Subsidie 2001 stichting Speel-o-theken en Subsidie 2001 stichting WMD/Bureau Nieuwkomers; - Evaluatie collectieve ziektekostenverzekering 1999; - Evaluatie project 'de Oranjerie' en voortzetting in 2001; - Ter bespreking n.a.v. raadsvergadering van 31 januari 2001: - Brief van Helderse Molukkers d.d. 19 december 2000, inzake aanvraag permanent crisiscentrum / Molukse ruimte; - Brief van cliënten stichting Triton d.d. 14 november 2000, inzake ruimere opvang; - Brief van de heer Ligthart d.d. 8 januari 2000, inzake bezwaarschrift; - Brief van buurtbewoners sportpark De Streepjesberg, d.d. 10 december 2000.

Dinsdag 20 februari: commissie Onderwijs- en Jeugdzaken.

Woensdag 21 februari: commissie Milieuzaken. Donderdag 22 februari: commissie Allochtonenbeleid, aanvang 19.30 uur; commissie Financiën commissie Natuur en Landschap. Op de agenda van de commissie Natuur en Landschap staat onder meer: - Beheer Doggersplaats - Beheerplan Balgzand - Duinzoomplan - Bespreekpunten / actiepunten: o.m. strandpaviljoens, Orions, Kustverdediging

Bij het samenstellen van dit bericht waren de agendapunten van de andere commissies nog niet bekend.

De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 en beginnen om 20.00 uur in de raadzaal, tenzij anders vermeld. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kan daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen. U kunt tijdens de vergadering uw mening laten horen over een bepaald agendapunt. Meldt u dit even van tevoren bij de voorzitter, hij stelt u hiervoor dan in de gelegenheid. Overigens zendt de Lokale Omroepstichting van de meeste vergaderingen de volgende ochtend een samenvatting via de radio uit, en wel tussen 08.00 en 09.00 uur. U vindt de LOS op de kabel op FM 89.0 Mhz en in de ether op 105.6 MHz.

laaste verandering: februari 15, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie