Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vitesse Transport B.V. bewijst Volvo kwaliteit

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
BedrijfsautoRAI

19-2-01

Vitesse Transport B.V. bewijst Volvo kwaliteit

Bij Vitesse Transport B.V. in Rotterdam vond een redelijk unieke gebeurtenis plaats. Drie chauffeurs van dit bedrijf zagen kort na elkaar één miljoen kilometer op de teller van hun Volvo FH verschijnen. Een bewijs van de kwaliteit van de FH serie. De chauffeurs: H. Folkers, J. Stoppelenburg en P. Lingsveld kregen de FHs in 1994. Eind januari 2001 werden door Volvo bedrijfswagendealer Nebim Rotterdam de vervangers van de miljonairs geleverd.

De chauffeurs stapten in augustus 1994 voor het eerst in hun Volvo FH Globetrotter. Voor Vitesse Transport waren dat destijds de eerste FH Globetrotters. Sindsdien liet het drietal lange stukken snelweg in Europa achter zich. Gemiddeld rijden ze per jaar zo'n 165.000 kilometer. Ze zijn niet zo heel vaak tegelijk in Nederland, maar enige tijd geleden lukte het toch om ze bij elkaar te krijgen. Ze werden zowel door hun werkgever als door Volvo in het zonnetje gezet. De drie Volvo's zijn aan vervanging toe en dat het opnieuw Volvos werden, stond voor de chauffeurs vast. De nieuwe Volvo FHs zijn nu voorzien van een Globetrotter XL-cabine.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie