Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Netlinq Framfab ontwikkelt infantvision.com voor DSM Food

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Netlinq Framfab ontwikkelt www.infantvision.com voor DSM Food Specialties

Netlinq Framfab heeft voor DSM Food Specialties, Nutritional Ingredients een gespecialiseerde website ontwikkeld over AA en DHA: www.infantvision.com. De site informeert zowel de medische sector als consumenten over de meervoudig onverzadigde vetzuren AA (arachidonzuur) en DHA (docosahexaeenzuur). AA en DHA zijn voedingsstoffen die van nature in borstvoeding voorkomen. Beide onverzadigde vetzuren zijn onmisbare bouwstenen voor een goede ontwikkeling van hersenen en gezichtsvermogen van zuigelingen.

Promotiestrategie
De informatieve tweetalige website is een onderdeel van een complete promotiestrategie die Netlinq Framfab samen met DSM Food Specialties heeft ontwikkeld. De strategie ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie