Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 19-02-2001
Persbericht district Maasland

SNELHEIDSCONTROLE

Zondagmiddag is snelheidscontrole gehouden op de Eerdsebaan in Wijbosch. Totaal werden 25 bekeurd op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden. De hoogst gemeten snelheid was 105 km/u. Op de Steeg in Schijndel werden zondagmiddag 200 voertuigen gecontroleerd. Hiervan zijn er 52 bekeurd omdat ze harder reden dan de ter plaatse toegestane snelheid van 80 km/u. Hier was de hoogst gemeten snelheid 112 km/u. Op de Zuidelijke randweg zijn zondagmiddag 586 voertuigen gecontroleerd. Op deze weg waar 50 km/u gereden mag worden werden 77 bestuurders bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 108 km/u.

AUTO TEGEN BOOM EN TE VEEL GEDRONKEN, Esch

Zondagavond vond op de Runsdijk in Esch een ongeval plaats. Een auto, bestuurd door een 45-jarige man uit Den Bosch, reed in een bocht tegen een boom. Bij controle bleek dat de man mogelijk gedronken had. Van hem is een bloedproef genomen. Het rijbewijs van de man is ingenomen.

MISHANDELING VROUW, Esch

Zondagavond is een vrouw die haar honden uit liet mishandeld. De vrouw liep met haar honden over de Kollenberg in Esch toen er een fietser bij haar stopte. De fietser was gemaskerd en sloeg en schopte op de vrouw in. Waarbij hij zei de vrouw dood te maken. De vrouw wist zich onder een heg te verschuilen waarop de man verder ging. De vrouw hield kneuzingen aan schenen, enkels, rug en hoofd over. Waarom de vrouw werd mishandeld is niet duidelijk. Het betrof een man van ongeveer 25 jaar, donkere kleding en een muts op. Hij had een normaal postuur en reed op een grijze herenfiets.

JONGENS AANGEHOUDEN MET GESTOLEN BROMFIETS, Sint Michielsgestel

Zondagavond zijn twee jongens, 16 en 17 jaar uit Boxtel aangehouden. De jongens waren op de Nieuwstraat in Sint Michielsgestel met een bromfiets betrokken bij een ongeval. Bij controle bleek dat de bromfiets was gestolen. Het tweetal is aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

TE VEEL GEDRONKEN

In de nacht van zondag op maandag is een 42-jarige man uit Vught bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 2 uur. De controle vond plaats op de Taalstraat in Vught. In dezelfde nacht werd ook een 37-jarige man uit Boxtel bekeurd. Ook hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingenomen. De controle vond plaats op de Bosscheweg in Boxtel. Een 23-jarige man uit Hedel werd eveneens bekeurd omdat hij te veel gedronken had en met een auto reed. De man kreeg een rijverbod van 3 uur. De controle vond plaats op Poeldonk in Den Dungen. Een 65-jarige automobilist uit Tilburg bleek ook te veel te hebben gedronken. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingenomen. De controle vond plaats op de Boschweg in Schijndel.

AUTO GESTOLEN, Boxtel

In de nacht van zondag op maandag is vanaf een autobedrijf aan de Bosscheweg in Boxtel een blauwe Volvo 850 2.3 stationwagon gestolen. Rond 04.30 uur werden buurtbewoners wakker van een klap. Toen ze keken, zagen ze dat een drietal mannen in de auto wegreed. De auto heeft als kenteken NN-SP-65.

AUTO GESTOLEN, Schijndel

In de nacht van zondag op maandag is vanaf de Primulastraat in Schijndel een beige Mercedes 250 D gestolen. De auto, met een waarde van ongeveer fl. 20.000,- ( 9090,-), heeft als kenteken TS-GZ-20.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie