Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 19-02-2001 Persbericht district Den Bosch

WINKELDIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Maandagmorgen is in een winkel aan de Arena in s-Hertogenbosh een 20-jarige man uit Rotterdam aangehouden. Hij werd betrapt op het moment dat hij met vier blikjes bacardi-cola de winkel uit liep zonder deze betaald te hebben. Hij is door de politie gehoord.

INBRAAK (s-Hertogenbosch)

Vanuit een pand op een bouwterrein aan de Edisonstraat in s-Hertogenbosch zijn in het afgelopen weekeinde diverse goederen weggenomen. Vermist worden onder meer, twee kachels, vier bouwlampen, twee huishoudtrappen en drie radiatoren.

IN BEZIT VAN HARDDRUGS (s-Hertogenbosch)

Op het Kardinaal van Rossumplein in s-Hertogenbosch is maandagmiddag een 25-jarige illegaal in ons land verblijvende man aangehouden. Hij is ter beschikking gesteld van de vreemdelingendienst. Bij fouillering bleek dat de man in het bezit was van 13 bolletjes cocaine en 11 bolletjes heroine (totaal 6 gram).

BEDREIGING EN VERNIELING (s-Hertogenbosch)

Zondagavond is aan de Zuid Willemsvaart in s-Hertogenbosch een 31-jarige inwoner van s-Hertogenbosch aangehouden als verdachte van bedreiging en vernieling. De man had kort daarvoor onenigheid gehad in een pand aan de Van Tuldenstraat. Hij werd daar buiten gezet. Toen hij zag dat er nog enkele mannen naar buiten kwamen pakte hij een zakmes, klapte dit open en dreigde daarmee. Het mes werd verder niet gebruikt,maar uit woede schopte de verdachte een spiegel van een langs de weg geparkeerde auto kapot.

COMPUTERDIEVEN AANGEHOUDEN (Heusden/s-Hertogenbosch)

Zondagavond zijn door de politie, na een lange achtervolging twee Bosschenaren van 31 en 19 jaar oud aangehouden op verdenking van diefstal van computerapparatuur. Rond kwart voor negen die avond hoorden getuigen glasgerinkel bij een pand aan de Wijksestraat in Heusden. Kort daarna reed daar een personenauto weg waarvan het kenteken kon worden opgenomen. De auto bleek vier dagen geleden in Zaltbommel te zijn gestolen. Op de Rijskweg A59 werd de auto door de politie onderschept alwaar een achtervolgingbegon. Deze eindigde nabij Het IJzeren Kind in de wijk Hintham. De beide inzittenden gingen er te voet van door en zagen aanvankelijk kans via het water te ontkomen. De 31-jarige verdachte kon kort daarna toch nog worden aangehouden. De tweede verdachte kon later in s-Hertogenbosch worden aangehouden. In de auto lagen diverse computerbeeldschermen die waarschijnlijk van diefstal afkomstig zijn. Het tweetal is in verzekering gesteld en zal uitvoerig aan de tand worden gevoeld.

WONINGINBREKERS OP HETERDAAD AANGEHOUDEN (S-Hertogenbosch)

Zondagavond zijn in een woning aan de Prof. Keesomstraat in s-Hertogenbosch twee personen van 34 en 14 jaar en beiden wonende in s-Hertogenbosch, aangehouden terwijl zij daar aan het inbreken waren. Het tweetal was de woning binnengekomen door het vernielen van een ruit aan de achterzijde.Beiden zijn ingesloten. Toen agenten de ouders van de 14-jarige verdachte over de aanhouding gingen informeren werden zij door diens 35-jarige vader voor alles wat lelijk was uitgemaakt. Toen de agenten daarop wilden vetrekken hield hij hen tegen. Uiteindelijk ging hij op straat voor de dienstauto liggen om die te beletten weg te rijden. De man weigerde weg te gaan en is daarop ook maar aangehouden. De vrouw des huizes vond dit op haar beurt weer niet zon goed idee en probeerde met lichamelijk geweld de aanhouding te beletten. Ook de vrouw is daarop aangehouden. Zij is na verhoor op het politiebureau weer in vrijheid gesteld.

VERDACHTE VAN VERNIELING (s-Hertogenbosch)

Zondagavond is een 43-jarige inwoner van Vlijmen aangehouden op verdenking van vernieling. De man had enige tijd tegen een deur van een woning aan de Graafseweg staan bonken en had later een ruitje van de deur ingeslagen. Hij verkeerde behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank en is ingesloten.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie