Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 19-02-2001 2e Persbericht 19 februari 2001

Persberichten uit de regio:

Eindhoven: Doorrijden na aanrijding
Zondagavond om 22.35 uur is op de Keesomstraat een 30-jarige automobilist uit Veldhoven aangehouden. Kort daarvoor had hij met zijn auto een aanrijding veroorzaakt op de Metiuslaan en was doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. Een getuige waarschuwde de politie die de man bij zijn auto op de Keesomstraat aantrof. De verdachte is voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau.

Helmond: Zakkenrollerij
Een 31-jarige man uit Helmond is maandagochtend tussen 9.30 en 10.00 uur op het Doorneind het slachtoffer van zakkenrollerij geworden. Uit zijn jaszak werd een bedrag van 125 gulden weggehaald.

Bladel: Auto gestolen
Vanaf een vluchtstrook aan de A67 is tussen zondagmorgen 1.00 en 5.00 uur een goudkleurige Volkswagen Jetta met het kenteken KF-39-YJ gestolen. De auto was afgesloten op de vluchtstrook geparkeerd omdat een band defect was.

Budel: Inbraak in woning
Tussen zondagavond 22.00 uur en maandagmorgen 6.15 uur is ingebroken in een woning aan de Heesakkerweg. Aan de voorzijde van de woning is een raam opengebroken. Uit de woning zijn sieraden, geld en autosleutels gestolen.

Geldrop: Verdachten aangehouden
Zondagavond omstreeks 22.15 uur zijn op de Bunderland een 37-jarige man uit Eindhoven en een 17-jarige vrouw uit Oostelbeers aangehouden. Een getuige trof de verdachten bij zijn opengebroken auto aan. Hij waarschuwde de politie. Bij controle bleek de vrouw een gestolen autoradio bij zich te hebben. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Reusel: Vernieler aangehouden
Maandagmorgen om 1.10 uur is op de Heibloem een 19-jarige man uit Reusel aangehouden. Kort daarvoor had hij een achterlicht van een geparkeerde vrachtauto op de Weijer vernield. Een getuige van het voorval waarschuwde de politie, die de verdachte op de Heibloem aantrof. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Son: Alcohol
Zondagavond omstreeks 20.30 uur is op de Rooijseweg een 37-jarige bromfietser uit Schijn-del gecontroleerd. Hij was daar betrokken bij een aanrijding. De bromfietser bleek gedronken te hebben. Hij blies
1,85 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 9 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Valkenswaard: Aanrijding met gewonden
Zondagavond omstreeks 21.30 uur raakte bij een eenzijdige aanrijding op de Luikerweg een 28-jarige automobilist en een passagier, beiden uit Lommel, gewond. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over het stuur en belandde in de sloot. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Van de verdachte is een bloedproef genomen. De bestuurder en de passagier zijn overgebracht naar het St. Josephziekenhuis. Tegen verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

Veldhoven: Inbraak in bedrijf
Tussen zondagavond 20.00 en 21.00 uur is ingebroken in een bedrijfspand aan de Dorp-straat. Aan de achterzijde is een ruit van het pand vernield. Uit het pand is een kassa met geld gestolen.

Veldhoven: Inbraak in bedrijfspand
Zondagavond is ingebroken in een bedrijfspand aan De Run. Een kantoorruit aan de voorzijde is vernield. Uit het pand verdween een kassa met een paar honderd gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie