Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Anna moet blijven: Grootste handtekeningenactie ooit in Oss

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Socialistische Partij afdeling Oss

Anna moet blijven: Grootste handtekeningenactie ooit in Oss

Oss-Het actiecomité Anna moet blijven heeft binnen twee weken meer dan 10.000 handtekeningen opgehaald, en na 3 weken meer dan 14.000. Massaal wordt getekend voor behoud van het Sint Anna ziekenhuis. Nog nooit zijn in Oss zoveel handtekeningen opgehaald bij een actie. In 1976 haalde de SP 7000 handtekeningen op voor verbetering van Vita Nova. Na enkele jaren volgde nieuwbouw. Eind vorig jaar haalden medewerkers en sympathisanten van de Groene Engel meer dan 9800 handtekeningen op tegen de dreigende sluiting. De Groene Engel blijft open.
En nu al meer dan 14.000 handtekeningen voor behoud van het Sint Anna ziekenhuis. Een fantastisch resultaat, aldus woordvoerder Henk van Gerven. Dit moet de minister toch aan het denken zetten. De actie gaat de komende tijd gewoon door. Op korte termijn krijgen alle Ossenaren een folder en kaart om een handtekening te zetten. Iedereen krijgt zo een kans om te tekenen.

Eerste succes is binnenreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie