Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WebMethods Enterprise leverancier IT-architectuur Casema

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Casema baseert geïntegreerde IT-architectuur op webMethods Enterprise

Integratieplatform maakt snellere introductie nieuwe diensten mogelijk; implementatie pilotproject in zes weken gerealiseerd

Hilversum, 19 februari 2001 -- webMethods (Nasdaq: WEBM), toonaangevend aanbieder van business-to-business integratie (B2Bi)-oplossingen, maakt vandaag bekend dat kabelmaatschappij Casema webMethods Enterprise inzet als fundament van de complete IT-systeemarchitectuur van het bedrijf. Door de integratie van bestaande en nieuwe softwaretoepassingen kan Casema sneller nieuwe telecommunicatiediensten introduceren.

Casema opereert in de snel groeiende en aan deregulering onderhevige markt voor telecommunicatiediensten via de kabel. Om succesvol te blijven, moet het bedrijf daarom in staat zijn om snel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie