Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 19-02-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Containerbrand
SWIFTERBANT In de nacht van zondag op maandag heeft de brandweer op twee plaatsen een brandende container moeten blussen. De politie ontdekte de eerste brandende container (met zakken kleding) op de hoek van de Poort en de Zuidsingel en waarschuwde de brandweer. Een half uur later was de inzet van de brandweer gewenst voor het blussen van een containerbrand op de Zuidsingel achter de supermarkt. De politie vermoedt brandstichting en stelt een onderzoek in.

Beroving onder bedreiging
LELYSTAD Zondagmiddag is op een parkeerplaats aan de Stationsweg een 20-jarige man uit Harderwijk door een onbekende met een mes bedreigd. De onbekende vroeg om een vuurtje en dwong het slachtoffer vervolgens onder bedreiging zijn geld af te geven. Daarna ging hij er te voet vandoor in de richting van het Stadhuisplein. De Harderwijker (die ongedeerd bleef) heeft aangifte gedaan bij de politie, die een onderzoek instelt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie