Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Quadram en A-Line nieuwe Genicom-leveranciers

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Quadram en A-Line nieuwe GENICOM-leveranciers

's-Hertogenbosch, 19 februari 2001 -- Sydicom, leverancier van GENICOM printers, gebruikt vanaf dit jaar samen met haar zusterorganisaties A-Line en Quadram één centrale backoffice, genaamd Q-vier B.V. Q-vier zal de drie organisaties ondersteunen op het gebied van, after-sales, administratie, inkoop, marketing, product management, project management en logistiek. Door het gebruik van de gemeenschappelijke backoffice zullen de printers van GENICOM eveneens geleverd worden door Quadram en A-line.

De drie verkooporganisaties, die onder hun huidige namen zaken blijven doen, bedienen hun klanten vanuit een duidelijk gedefinieerd kennis- en productgebied. A-Line houdt zich vooral bezig met de verkoop van software, Sydicom concentreert zich op de verkoop van zogeheten enterprise server- en storage-oplossingen en Quadram verkoopt servers, desktops, notebooks en randapparatuur. Aangezien GENICOM International printeroplossingen levert in alle drie de productgebieden, betekent de overgang naar één backoffice een potentiële marktvergroting voor GENICOM International en een optimale beschikbaarheid van haar printerproducten.

Over A-Line, Sydicom e Quadram
De organisaties A-Line, Sydicom en Quadram maken deel uit van het beursgenoteerde Copaco N.V., een financieel gezonde groep bedrijven die zich heeft gespecialiseerd in de distributie van computer producten en het leveren van ICT services.

De kernactiviteiten van Copaco zijn het leveren van technologie, diensten en opleidingen voor computer, netwerk, Internet, Intranet, Extranet en telecommunicatieoplossingen aan ICT-dealers en -leveranciers.

Voor nadere informatie over Copaco en haar dochterondernemingen verwijzen wij u naar de websites www.copaco.nl; www.a-line.nl; www.the-academy.nl; www.lifeware.nl; www.quadram.nl en www.sydicom.nl.

Over GENICOM International
GENICOM International verkoopt, levert en ondersteunt printeroplossingen in alle landen buiten Noord- en Zuid-Amerika. De focus ligt op de

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie