Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sterling Commerce benoemt Mark Keiffer tot President en CEO

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Sterling Commerce benoemt Mark Keiffer tot President en CEO

Ervaren manager begeleidt de ontwikkeling van Next Generation e-business solutions en zet integratie met SBC Communications voort.

Amsterdam, 19 februari 2001- Sterling Commerce, dochteronderneming van SBC Communications, heeft Mark Keiffer benoemd tot President en CEO. Keiffer, die J. Brad Sharp opvolgt, was tot voor kort Senior Vice-President Business Marketing bij SBC Communications. In deze functie was hij verantwoordelijk voor productontwikkeling, marketing, prijsbeleid en sales support voor de zakelijke klanten. Als President en CEO van Sterling Commerce geeft hij leiding aan de ontwikkeling van de e-business integratie, e-marketplace software en -services ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie