Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Friesland: aanrijding in Harlingen

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 19-02-2001 Politieberichten van 19/2 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Harlingen: aanrijding
Zondag omstreeks 17.15 uur vond op de Rijksweg N 31 onder Harlingen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een truck met oplegger. Ter hoogte van het viaduct van de spoorlijn Harlingen Leeuwarden kwamen de personenauto en de vrachtwagencombinatie elkaar tegen. Tijdens het passeren raken beide voertuigen elkaar. De bestuurder van de personenauto, een 25-jarige inwoner van Meppel, verklaarde niet over het midden van de weg te hebben gereden. De linkerbuitenspiegel van de personenauto sloeg naar binnen en vernielde de zijruit, waardoor de bestuurder licht gewond door rondvliegend glas. Tevens werd de linkerzijkant van de personenauto beschadigd. Na de aanrijding is de vrachtwagenbestuurder doorgereden zonder zijn identiteit bekend te maken. De politie Harlingen vraagt eventuele getuigen, die deze aanrijding hebben gezien, zich te melden op telefoonnummer: 0900 8844.

Wirdum: snelheidsovertreding
Zondag omstreeks 12.35 uur werd op de Rijksweg A 32 een bestuurder van een personenauto bekeurd. De bestuurder, een 21-jarige inwoner van Minnertsga, reed met een snelheid van 134 kilometer per uur over de kruising bij Wirdum, terwijl aldaar 70 kilometer per uur is toegestaan. Het rijbewijs van de bestuurder werd in beslag genomen.

Bureau Voorlichting & PR: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie