Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opvallende personeelsadvertenties voor Provincie Groningen

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Groningen

Groningen, 19 februari 2001 Persbericht nr.25

Nieuwe opvallende personeelsadvertenties voor Provincie

Zaterdag 15 februari staat voor het eerst de nieuwe personeelsadvertentie van de Provincie Groningen in regionale en landelijke dagbladen. De Provincie vond dat de huidige personeelsadvertenties wat betreft vormgeving en inhoud niet meer paste bij het beeld dat de Provincie als moderne werkgever uit wil stralen. De vernieuwde advertentie maakt gebruik van de slogan 'Er gaat niets boven Groningen'. Door pakkende one-liners boven de advertentie en gebruik van een steunkleur verwacht de Provincie met deze personeelsadvertentie meer op te vallen en hierdoor een grotere doelgroep te bereiken.

Er is gekozen om 'Er gaat niets boven Groningen' te gebruiken vanwege de grote bekendheid van de slogan en vanwege de visuele kracht van het logo. De prikkelende one-liners zullen iedere keer wisselen afhankelijk van de vacature en of de werving alleen regionaal of ook landelijk is. De personeelsadvertentie wordt gekoppeld aan de website van de Provincie (www.prvgron.nl) waar meer informatie te verkrijgen is over de betreffende functie. Het bureau Thalen uit Groningen heeft de restyling van de advertenties verzorgd.

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Machteld Schierbeek, afdeling Bestuurscontacten Provincie Groningen, tel.: 050 - 3164982.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie