Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering commissie ABZ gemeente Maassluis

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

14-2-2001

Commissie ABZ vergadert op 19 februari

Op maandag 19 februari is er een openbare vergadering van de commissie Algemene en Bestuurszaken. De vergadering wordt gehouden in de Buyszaal en begint op deze avond om 20.00 uur.

Op de agenda van deze vergadering staan onder andere de volgende onderwerpen:

Voorstel raad benoemen leden in commissie Vanwege het vertrek van de heer A. Wustrow als vast lid van de voltallige commissie voor de bezwaarschriften en de ABW-kamer stelt het college de raad voor in zijn opvolging te voorzien door de heer Gordijn als vast lid van de voltallige commissie en de heer Timmermans als vast lid van de ABW-kamer te benoemen. Verder stelt het college de raad voor om de heer A. Hoeksema als plaatsvervangend lid van de voltallige commissie te benoemen. Tot slot doet het college het voorstel aan de raad om een nieuw lid in de gemeentelijke ombudscommissie te laten benoemen, en wel de heer P. Koedood.

Nota Horecabeleid
In het kader van een integrale en interactieve aanpak is een concept nota Horecabeleid tot stand gekomen in samenwerking met OFM-Horeca Maassluis en de politie. Het college stemt in met deze conceptnota en wint advies in bij de commissie ABZ in verband met de inspraakprocedure. Indien de commissie instemt met het voorstel van het college zal de inspraakperiode zijn van 26 februari tot en met 26 maart 2001.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie