Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MSN biedt weer live chat hoofdrolspelers 'Ik ook van jou'

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT -

Schiphol-Rijk, 16 februari 2001

MSN Biedt OPNIEUW exclusieve en unieke toegang tot populaire jongerenidolen

Unieke chat met Antonie Kamerling en Beau van Erven Dorens en exclusieve webcast van populaire 'A*Teens'

MSN.nl biedt haar bezoekers op maandag 19 februari een exclusieve live chat met Antonie Kamerling en Beau van Erven Dorens in het kader van hun nieuwe film 'Ik Ook Van Jou'. Op 21 februari is via MSN een live webcast te zien van de exclusieve Launch Party van het nieuwe album van de ABBA tribute band A*Teens. MSN zet hiermee haar reputatie van het organiseren van exclusieve chats en webcasts voort en brengt opnieuw internationale en lokale sterren en idolen 'in de huiskamer'.

Antonie Kamerling en Beau van Erven Dorens
Op maandag 19 februari, van 7 uur tot 8 uur 's avonds, organiseert filmfocus.nl in samenwerking met MSN een chat met twee sterren uit de film 'Ik ook van Jou' die donderdag 15 februari in première gaat. Beau van Erven Dorens heeft voor de 'Ik Ook Van Jou'-site ook een lange column geschreven over de totstandkoming van de film. Inmiddels is er al veel aandacht voor de film, maar nu kan iedereen de hoofdrolspelers zelf vragen hoe het zit met bijvoorbeeld: de eigenwijsheid van regisseur Ruud van Hemert, hoe Antonie de badkuipscene met Angela Schijf heeft ervaren, of Beau na dit filmdebuut nog meer acteerplannen heeft, et cetera. Zoals gebruikelijk zijn de sterren, door middel van een webcam, tijdens het chatten ook te zien.

A*Teens
Madonna, Paul McCartney, Acda & de Munnik en Elton John zijn ze voorgegaan. A*Teens het Zweedse pop fenomeen dat een tribuut brengt aan ABBA, is op 21 februari live te bewonderen via MSN Live! Verwacht wordt dat miljoenen fans het concert zullen volgen. Het concert, dat ter ere van de release van hun nieuwe album plaatsvindt, wordt uitgezonden vanuit club Pacha in Madrid. Het concert is vanaf 21.00 uur te zien via www.msn.nl/ateens.asp . Aangeraden wordt de noodzakelijke software, Windows Media Player, in verband met te verwachte drukte ruim van tevoren te downloaden. Het concert wordt gerealiseerd in samenwerking met Ericsson, Stockholm Records en Polydor.

Sara, lid van de A*Teens: *We wilden iets speciaals doen voor al onze fans wereldwijd, die anders niet de kans hadden gehad om ons live te zien optreden. We weten dat onze fans erg actief zijn op het Internet, dus dit leek ons de perfecte manier om ze toch te bereiken.*

Annebelle van der Kloet, marketing manager MSN.nl: *Als MSN streven we ernaar om de online beleving van mensen zo eenvoudig, aantrekkelijk en gevarieerd mogelijk te maken. Ook wij bij MSN.nl vinden het daarom leuk om iedere keer weer totaal andere sterren te kunnen strikken voor onze webcasts. De A*Teens past goed in onze rij van indrukwekkende artiesten.*

Het nieuwe album van de A*Teens 'Teen Spirit' is vanaf 26 februari te koop. Hun debuutalbum 'The ABBA generation' is goud of platina in 22 landen wereldwijd.


Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie