Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hans Konings president EuroTra voor komende 2 jaar

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

19 FEBRUARI 2001
Hans Konings, Manager International Vakopleiding Transport en Logistiek, verkozen tot president EuroTra voor komende 2 jaar

Op de algemene ledenvergadering van EuroTra in december 2000 is de heer drs. J.A.J. (Hans) Konings, manager international van Vakopleiding Transport en Logistiek, verkozen tot president. EuroTra is een samenwerkingsverband van leidende branche-opleidingsinstituten voor transport en logistiek in vijftien Europese landen.

De Vakopleiding heeft een breed en actief samenwerkingsprogramma met buitenlandse branche- en zusterorganisaties. Zeer recentelijk is de Vakopleiding in opdracht van SENTER begonnen aan de uitvoering van het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie