Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sterke bezetting 28e ABN AMRO World Tennis Tournament

Datum nieuwsfeit: 19-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
T.A.V. DE SPORTREDACTIE

Rotterdam, 19 december 2000

28e ABN AMRO World Tennis Tournament zeer goed bezet

Van 19 tot en met 25 februari a.s. wordt voor de 28e maal het ABN AMRO World Tennis Tournament gehouden in Ahoy' Rotterdam en het toernooi zal opnieuw zeer sterk bezet zijn.

Naast de twee finalisten van het afgelopen toernooi, Cedric Pioline en Tim Henman zal ook het bijna complete, winnende Spaanse Davis Cup Team aan de start verschijnen. Behalve de nummer 1 van Spanje en 8e op de wereldranglijst, Alex Corretja, is de organisatie vooral blij met de komst van Juan Carlos Ferrero, nummer 12 op de wereldranglijst. Deze verrassing van de afgelopen maanden stelde in zijn eentje de Davis Cup voor Spanje veilig!

Van de Nederlanders zal dit jaar in ieder geval Sjeng Schalken aantreden. Schalken had in 2000 zijn sterkste seizoen tot nu toe en werd beloond met een prachtige 22e plaats op de wereldranglijst. Hij is hiermee meteen de beste Nederlander op de wereldranglijst!

Het complete spelersveld, waarin naar verwachting nog een flink aantal top-10 en top-20 spelers zullen voorkomen, wordt bekendgemaakt op de persconferentie van 11 januari a.s.

De wedstrijden beginnen dagelijks om 11.00 uur en 19.30 uur. Op zaterdag zijn de aanvangstijden 14.00 en 19.30 uur en de finale op zondag zal om 14.00 uur aanvangen.

De kaartverkoop van het 28e ABN AMRO World Tennis Tournament begint op dinsdag, 2 januari a.s. bij de kassa van Ahoy', telefonisch reserveren: 0900 2352469 (75 cpm).

Afdeling Communicatie Ahoy'

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie