Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare concept-rapporten herevaluatie oude MAC-waarden

Datum nieuwsfeit: 20-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gezondheidsraad

PERSBERICHTOpenbare concept-rapporten herevaluatie oude MAC-waarden

Op verzoek van de Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid beoordeelt de Commissie 'Herevaluatie oude MAC-waarden' van de Gezondheidsraad ongeveer 200 'oude' grenswaarden voor beroepsmatige blootstelling aan chemische stoffen.

Deze grenswaarden (MAC: Maximale Aanvaarde Concentratie) zijn in het verleden rechtstreeks overgenomen van buitenlandse instanties. In elk afzonderlijk geval tracht de commissie een gezondheidskundige advieswaarde vast te stellen aan de hand van de beschikbare toxicologische gegevens. Zij formuleert haar bevindingen in eerste instantie in 'openbare concept-rapporten' die voor commentaar worden aangeboden aan de Subcommissie MAC-waarden van de Sociaal-Economische Raad en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie