Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond stopzetting grondwaterwinning Velsen

Datum nieuwsfeit: 20-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Velsen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Velsen

Velsen, 30-01-2001

Informatieavond stopzetting grondwaterwinning

De gemeente Velsen organiseert samen met waterleidingbedrijf PWN en de provincie Noord-Holland een informatieavond over de stopzetting van grondwaterwinning in de duinen van Zuid-Kennemerland. Daarbij wordt in ieder geval aandacht besteed aan de redenen voor stopzetting (zoals natuurontwikkeling in het Nationaal Park Zuid-Kennemerland) en de noodzakelijke maatregelen om de grondwaterstand te kunnen blijven beheersen, zowel in de openbare ruimte als op particulier terrein. De avond is voor iedere belangstellende toegankelijk.

Op de wijkpagina van Driehuis werd eerder vermeld dat deze avond zou plaatsvinden op 7 februari a.s. Die datum is gewijzigd!! De informatieavond wordt nu gehouden op:

Dinsdag 20 februari in het Trefcentrum van verpleeghuis Velserduin aan Nicolaas Beetslaan 4 in Driehuis. De informatieavond begint om 19.30 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie