Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EXcelon en Logica vormen strategische alliantie

Datum nieuwsfeit: 20-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

eXcelon en Logica vormen strategische alliantie

B2B-oplossingen voor verticale markten

HOOFDDORP / BURLINGTON, 20 februari 2001 - eXcelon Corporation (Nasdaq: EXLN), leverancier van business-to-business (B2B) infrastructuuroplossingen voor samenwerking op

internet, is een strategische samenwerking aangegaan met Logica GmbH, een internationale leverancier van oplossingen op het gebied van IT consultancy, systeemintegratie, producten en diensten. Door de combinatie van eXcelon's technologie met de diensten van Logica kunnen beide bedrijven integratiemogelijkheden bieden aan organisaties wereldwijd.

De samenwerking tussen eXcelon en Logica richt zich op financiële, telecommunicatie- en nutsbedrijven. Als onderdeel van de overeenkomst zal Logica de producten van eXcelon integreren in de IT-infrastructuren die Logica aan haar klanten levert. Door de toevoeging van eXcelon's B2B-oplossingen kan Logica haar klanten helpen bij het bouwen van efficiëntere B2B-oplossingen en tegelijkertijd de klantenservice verbeteren.

"Logica is vooruitstrevend in het leveren van bedrijfsoplossingen aan uiteenlopende verticale markten wereldwijd", zegt Alan Gold, executive vice president bij eXcelon. "Door ons product toe te voegen aan hun actuele aanbod, kan Logica bijdragen aan de succesvolle toepassing van B2B-handelsnetwerken door haar klanten."

"Wij zijn enthousiast over de nieuwe zakelijke en technische mogelijkheden die de producten en diensten van eXcelon ons bieden", zegt Kris Nowak, divisional director of financial services bij Logica. "Deze producten zijn essentieel om tegemoet te komen aan de belangrijkste behoeften van onze klanten. Wij zullen dit product inzetten bij het aanbieden van complete oplossingen."

Over Logica
Logica levert wereldwijd bedrijfsoplossingen - van strategische advisering, tot producten voor systeemintegratie en outsourcing van bedrijfsprocessen. Klanten van Logica zijn actief op diverse markten, waaronder telecommunicatie, financiële diensten, energie en nutsbedrijven, industrie, distributie, transport en de publieke sector. In de afgelopen dertig jaar heeft Logica geavanceerde IT-oplossingen ontwikkeld, geïmplementeerd en beheerd. Logica is in staat om herhaalbare bedrijfskritische oplossingen met meerwaarde te leveren, waardoor haar klanten een toonaangevende rol in hun bedrijfssector kunnen spelen. Logica, opgericht in 1969, heeft meer dan 10.000 medewerkers in 24 landen. Het bedrijf is genoteerd aan de London Stock Exchange, waar het deel uitmaakt van de FTSE 100 index van grootste in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde ondernemingen.

Over eXcelon Corporation
eXcelon Corporation (Nasdaq: EXLN) levert softwareproducten en diensten die samenwerking tussen partners, leveranciers en klanten via internet mogelijk maakt. Door belangrijke partners of zelfs een hele bedrijfsgemeenschap te integreren, kunnen bedrijven met behulp van eXcelon B2B producten, partners opnemen in geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Verder kunnen zij alle relevante bedrijfsinformatie delen en gezamenlijk actie ondernemen naar aanleiding van deze informatie. Organisaties die gebruik maken van eXcelon- B2B oplossingen bouwen hechtere relaties, realiseren meer efficiëncy en worden sterkere concurrenten in de nieuwe economie.

Alle producten van eXcelon bieden volledige ondersteuning voor XML, de taal van de B2B-handel. Het bedrijf participeert in talrijke B2B standaardisatie-instanties, waaronder OAG, RosettaNet en Accord. eXcelon Corporation is gevestigd in Burlington, Massachusetts, en werd in 1988 opgericht. De onderneming verkoopt en ondersteunt haar producten via vestigingen in de Verenigde Staten en via internationale dochterbedrijven in Groot-Brittannië, Duitsland, Japan, Australië en, sinds enkele maanden, Nederland. Daarnaast maakt eXcelon gebruik van een wereldwijd netwerk van distributeurs, value-added resellers, systeemintegrators en andere indirecte verkooppartners.

Meer informatie: http://www.exceloncorp.com

###

OPMERKING: ObjectStore is een gedeponeerd handelsmerk van eXcelon Corporation; eXcelon, eXcelon B2B Portal Server, eXcelon B2B Integration Server, eXcelon eSolutions, Stylus, Cache-Forward en Javlin zijn handelsmerken van eXcelon Corporation. Alle overige handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.

###

Meer informatie:
eXcelon Nederland b.v., Ron Booij (Regional Director) Tel. (023) 568 91 30, mailto:rbooij@exceloncorp.com of
Sterk Werk Communicatie BV, Aad Jan Roos
Tel. (010) 456 78 49, mailto:aadjan.roos@sterkwerk.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie