Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden: sleuteletui gevonden

Datum nieuwsfeit: 20-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 20 februari 2001

Geld in sleuteletui aangetroffen Waddinxveen Op 16 februari jl. heeft een vinder van een sleuteletui zich gemeld bij de politie. De man trof omstreeks 15.15 uur op het voetgangersoversteekplaats op de Koningin Wilhelminaplein een sleuteletui met sleutels en een geldbedrag. De vinder heeft de etui met inhoud in bewaring tot de eigenaar zich meldt bij de politie. De eigenaar kan contact opnemen met de politie in Waddinxveen, telefoonnummer 0900 8844.

Alternatieve straf bij HALT-bureau Benthuizen De wijkagent is een aanspreekbare politiefunctionaris ook voor de wat jongere wijkbewoners. Bovendien weet hij snel op te treden. Dat bleek afgelopen maandag 19 februari toen drie jongens van de Arnoldus van Os school in Benthuizen de wijkagent aanspraken. Wijkagent Welboren had juist in de hoogste groepen één van de lessen uit het lesprogramma 'Doe effe Normaal' gegeven, toen het drietal hem vertelde dat er zojuist een stalen spijl uit het schoolhek was geschopt. Naam en adres van de betreffende jongen waren snel achterhaald. In overleg met de ouders van de 14-jarige jongen uit Benthuizen zal hij bij het HALT-bureau een alternatieve straf krijgen. Natuurlijk krijgen de drie jongens die de vernieling meldden een passend bedankje.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie