Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoomnet levert horeca infrastructuur carrière-site

Datum nieuwsfeit: 20-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Zaltbommel, 20 februari 2001

Zoomnet levert horeca infrastructuur carrière-site HORECA GAAT ONLINE PERSONEEL WERVEN

Op 19 februari 2001 start een omvangrijke wervingscampagne voor de horeca. De campagne moet een bijdrage leveren aan het vervullen van de ruim 20.000 vacatures in het hotel-, restaurant- en café-wezen in Nederland. Vanaf vandaag kan iedereen die geïnteresseerd is in een baan in de horeca terecht op www.horeca.nl . Werkzoekers krijgen hier op een eenvoudige manier 24 uur per dag toegang tot de banen in de horeca die het beste bij hen past. Horecabedrijven kunnen eenvoudig hun actuele vacatures aanmelden. Deze unieke interactieve vacaturebank voor de gehele horeca is ontwikkeld door Zoomnet B.V. Daarmee heeft de horecacampagne de beschikking over de modernste technologie op het gebied van e-recruitment.

Om het groeiend personeelstekort het hoofd te bieden werd tijdens de vakbeurs Horecava in januari het startschot gegeven voor een gezamenlijke arbeidsmarktcampagne voor de Nederlandse horeca. Een belangrijke doelstelling van deze campagne is het verlagen van de drempel voor geïnteresseerden om een baan in de horeca te vinden. De interactieve vacaturebank zal daarin een sleutelrol vormen. Zoomnet B.V. levert de technologische infrastructuur waarmee geïnteresseerden eenvoudig maar zeer gericht de horecabaan kunnen vinden die het beste aansluit bij hun persoonlijke voorkeuren, opleiding, werkervaring en leeftijd. Horecawerkgevers kunnen zelf hun actuele vacatures aanmelden. Op die manier komt snel de beste match tot stand en worden werkgever en kandidaat met elkaar in contact gebracht. De matchingtechnologie van Zoomnet heeft zijn kwaliteiten reeds bewezen bij andere carrière-sites.

De campagne "'t Werkt een stuk leuker in de horeca" is een initiatief van Koninklijk Horeca Nederland, FNV Horecabond, CNV Horeca en een aantal horecavakorganisaties.

Over Zoomnet
Zoomnet B.V. is een joint venture van N.V. Holdingmaatschappij De Telegraaf en Matchcare Datacompare B.V. Onder het motto 'een persoon, een baan' introduceerde Zoomnet eerder www.zoom.nl , de nieuwste generatie carrière-site in Nederland. Matchcare Datacompare, een van de beide partners in de joint venture, biedt uiteenlopende diensten op het gebied van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Matchcare levert deze diensten onder meer aan bedrijven, branches, overheden, sociale diensten en intermediairs.

Nadere informatie voor de pers:

Zoomnet B.V.
G. van Hoeven, directeur Zoomnet, telefoon: 0418- 573 7777

Campagne 't Werkt een stuk leuker in de horeca
Horeca News Desk, telefoon: 06-5393 43 57

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie