Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeenteraad beslist over skatebaan in Delfzijl

Datum nieuwsfeit: 20-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delfzijl

Keywords: skatebaan, Delfzijl, aquariom,

VOORSTEL

20-02-2001

Een skatebaan in Delfzijl

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Delfzijl stelt de gemeenteraad voor om een skatebaan in Delfzijl te realiseren. De gemeenteraad zal haar besluit nemen tijdens de gemeenteraadsvergadering van 29-03-2001.

Al in 1998 werd de wens geuit om een skatebaan in Delfzijl te realiseren. Nu is het dan bijna zover.

De skatebaan wordt geplaatst op het terrein van het recreatiepark AquariOm, op de hoek van de Kustweg en de Zeebadweg. De skatebaan is voor iedereen vrij toegankelijk.

Met een groot aantal skaters uit Delfzijl is in de afgelopen tijd gesproken over de attributen op de skatebaan. Een skatebaan voorziet hiermee in de behoefte van een groot aantal jongeren en levert een zinvolle tijdsbesteding. Daar komt bij, dat middels de aanleg van een skatebaan het beoefenen van de skatesport op een veilige wijze kan plaatsvinden. Ook het skaten op plaatsen waar dit minder gewenst is, wordt hiermee voorkomen. De skatebaan zal nog dit voorjaar gerealiseerd worden.

_

Nadere inlichtingen over dit bericht verstrekt de heer J.S. van Reeken, telefoon >0596-635280.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie