Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Business nieuws radio tot 1 september 2001 in de lucht

Datum nieuwsfeit: 20-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rechtbank RotterdamBUSINESS NIEUWS RADIO TOT 1 SEPTEMBER 2001 IN DE LUCHT
Bron: Rechtbank Rotterdam

Datum actualiteit: 20-02-2001

Het programma Business Nieuws Radio mag tot 1 september 2001 worden uitgezonden op de middengolffrequentie AM 1395 vanaf de tijdelijke zendmast in de gemeente Montfoort. Dat heeft de fungerend president van de rechtbank te Rotterdam mr. Th.G.M. Simons bepaald in een procedure die was aangespannen door AM Nieuwsbeheer (de exploitant van Business Nieuws Radio) en Nozema (de eigenaar van de mast) tegen de gemeente Montfoort. De gemeente wilde dat de uitzendingen onmiddellijk worden gestaakt, omdat de tijdelijke bouwvergunning voor de mast is afgelopen en inwoners in buurt van de mast storingen ondervinden.

De president vindt het redelijk dat Business Nieuws Radio mag blijven uitzenden tot 1 september 2001, de datum waarop haar vergunning voor de frequentie AM 1395 afloopt.

In de uitspraak wordt uitdrukkelijk gezegd dat deze geen betekenis heeft voor de structurele oplossing van de zendmastenproblematiek in de provincie Utrecht. Daaraan wordt op dit moment onder leiding van oud-staatsecretaris dr. D.K.J. Tommel als bemiddelaar door de betrokken gemeenten (Lopik, Montfoort en IJsselstein) gewerkt.

Ga naar betreffende uitspraak met nummer: AB0141
(Zie het originele bericht)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie