Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Utrecht, district Eemland zuid: beroofd van mobiel

Datum nieuwsfeit: 20-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.00 uur
Beroofd van telefoon

AMERSFOORT Een 18-jarige man uit Amersfoort is gistermiddag rond 17.00 uur op de Van Randwijcklaan van zijn mobiele telefoon beroofd. De man liep te bellen toen zijn telefoon plotseling uit zijn hand werd getrokken door een jongen die achterop een rode scooter zat. Vervolgens gingen de daders op de scooter ervandoor via de Pullstraat.

Ongeval met letsel

AMERSFOORT Gistermiddag vond op de kruising
Noordewierweg-Fuchsiastraat een aanrijding tussen een motorrijder en een fietser plaats. De 54-jarige fietser uit Amersfoort wilde vanaf de Noordewierweg linksaf de Fuchsiastraat inslaan. De tegemoet rijdende 26-jarige motorrijder uit Ommen reed rechtdoor. Vervolgens ontstond een aanrijding waarbij de motorrijder nog net de achterkant van de fiets raakte. Hierdoor werd de fietser meegesleurd door de motorrijder.

Door de aanrijding liep de fietser letsel op aan zijn hoofd en rug. De motorrijder had letsel aan zijn hoofd en been. Het ambulancepersoneel heeft zich over de gewonden ontfermd. Zij hoefden niet naar het ziekenhuis. De fiets en de voorzijde van de motor raakten zwaar beschadigd.

Alcoholcontrole

WOUDENBERG Op maandagavond tussen 19.00 21.30 uur is een alcoholcontrole uitgevoerd op de Doornseweg. In totaal werden 94 bestuurders gevraagd om te blazen. Tot tevredenheid van de politie bleek niemand onder invloed van alcohol te rijden.

Ongeval met letsel

AMERSFOORT Gisteren heeft rond 12.00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een 6-jarige jongen en een 41-jarige man uit Amersfoort op een snorfiets. Het jongentje stak plotseling de kruising Bekensteinselaan-Bisschopsweg-Lange Beekstraat over.

De man op de snorfiets kon een aanrijding niet meer voorkomen. De man liep licht letsel op aan zijn been. De jongen is per ambulance naar De Lichtenberg vervoerd. Hier bleek hij een schram op zijn hoofd te hebben en kon na behandeling weer naar huis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie