Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brochure overzicht projecten gemeente Oostzaan

Datum nieuwsfeit: 20-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Overzicht projecten gemeente in handzame brochure

Oostzaan,20 februari 2001 De gemeente Oostzaan heeft onlangs een brochure laten maken over alle grote planologische en civieltechnische projecten, die zij de komende tien jaar wil realiseren. In de aantrekkelijke brochure, die de naam 'De toekomst tegemoet - Strategische visie voor het komend decennium' heeft meegekregen, staan de plannen beschreven voor het centrum, De Korenaar, het nieuwe bedrijventerrein en het verbeteren van het algemene voorzieningenniveau en de leefbaarheid in de gemeente. Alle projecten vloeien voort uit de Strategische visie en missie gemeente Oostzaan, die in de gemeenteraad op 27 september 1999 is vastgesteld. In deze strategische visie werd het ambitieniveau van de gemeente bepaald: het behoud van de zelfstandigheid met een eigen identiteit. Dit betekent wel dat de gemeente de uitdaging moet aangaan substantieel te investeren in de kwaliteit van het woon- en leefklimaat.

De nieuwe brochure heeft een promotionele functie en is bedoeld voor belangstellende burgers, bedrijven en maatschappelijke instellingen, die hun steentje willen bijdragen aan de projecten. De gemeente heeft zelf al een groot aantal exemplaren aan relevante doelgroepen verzonden, zoals ondernemers, provinciebestuur, buurgemeenten, organisaties en instellingen. Andere geïnteresseerden kunnen de brochure gratis ophalen in het gemeentehuis of op verzoek laten toezenden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie