Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerkingsverband tussen PricewaterhouseCoopers en GXS

Datum nieuwsfeit: 21-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PRICEWATERHOUSECOOPERS

Samenwerkingsverband tussen PricewaterhouseCoopers en GXS

ORLANDO (Florida), 21 februari 2001 GE Global eXchange Services (GE op de beurs van New York), een toonaangevende speler in wereldwijde e-commerce in het B2B-segment, en PricewaterhouseCoopers, s werelds grootste organisatie voor zakelijke dienstverlening, hebben vandaag bekendgemaakt een strategisch samenwerkingsverband te zijn aangegaan voor de integratie van e-business-diensten en -faciliteiten. De partners bundelen technologische en andere middelen voor de ontwikkeling van diensten die klanten wereldwijd in staat stellen hun zakelijke processen via Internet te integreren en uit te breiden. De samenwerking werd vandaag tijdens het GXS EC-forum wereldkundig gemaakt.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie