Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord Boxtel: computer gestolen

Datum nieuwsfeit: 21-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 21-02-2001 Persbericht district Aa & Dommel

WINKELDIEFSTAL

Dinsdagmiddag is uit een winkel aan de Markt te Boxtel een Packard Bell pc met een waarde van 4000 gulden weggenomen.

BABBELTRUC

In een huis aan de Deken Baekersstraat te Schijndel is vanochtend 3000 gulden gestolen. De bejaarde bewoonster deed de deur open voor een man die zei van de woningbouwvereniging te zijn en de kraan kwam controleren. De man werd binnengelaten, en hij stuurde de bewoonster met een smoes naar de badkamer om daar de kraan open te draaien. Inmiddels haalde de man de slaapkamer overhoop en nam uit de kast het geld en sieraden weg. Vrijdag vond een vrij identieke babbeltruc en diefstal plaats in Sint Michielsgestel.

VERKEERSCONTROLE

Op de Schijndelseweg in Boxtel zijn dinsdagmiddag 65 automobilisten betrapt op te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 81 km/u, terwijl 50 is toegestaan. Dinsdagavond heeft de politie op de Wijbosscheweg in Schijndel 6 bestuurders bekeurd voor te hard rijden. Ook kreeg iemand een bekeuring voor het rijden zonder gordel, een ander wegens het rijden met mistlichten.

JONGEN MISHANDELD

Een 16-jarige jongen is vanochtend in de brandgang achter zijn ouderlijk huis aan de Spoorlaan door enkele jongens mishandeld. De jongen liep hierbij schaafwonden en kneuzingen op. De jongens droegen bivakmutsen. Even later vanochtend hield de politie in zijn ouderlijke woning een 16-jarige jongen aan als verdachte. Tegen de middag meldden zich twee andere jongens op het bureau, zij vertelden dat zij ook met de mishandeling te maken hadden. Ook zij zijn ingesloten. Het gaat om een 15 en 14-jarige jongen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie