Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord Venlo: bekeuringen Samen Minder

Datum nieuwsfeit: 21-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 21-02-2001 Mediaberichten 21 februari (laatste berichten)

Heel 16 bekeuringen Samen minder

HEEL Dinsdag zijn op de Napoleonsweg 16 automobilisten bekeurd omdat zij harder reden dan de toegestane 80 km/u. Van 2745 voorbijgangers is de snelheid gecontroleerd. De hoogste snelheid is niet bekend.

Ittervoort 7 bekeuringen Samen minder

ITTERVOORT Dinsdag zijn op de N273 7 automobilisten bekeurd omdat zij harder reden dan de toegestane 80 km/u. Van 245 voorbijgangers is de snelheid gecontroleerd. De hoogste snelheid is niet bekend.

Nederweert 24 bekeuringen Samen minder

NEDERWEERT Dinsdag zijn op de Venloseweg 24 automobilisten bekeurd omdat zij harder reden dan de toegestane 80 km/u. Van 1085 voorbijgangers is de snelheid gecontroleerd. De hoogste snelheid is niet bekend.

Gennep snelheidscontroles

GENNEP Bij verschillende snelheidscontroles in Gennep, Heijen en Ven-Zelderheide zijn dinsdag 98 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. Op de Heijenseweg in Gennep zijn 34 bekeuringen gevallen. Hoogste snelheid 73 km/u; op de Hoofdstraat in Heijen 29 bekeuringen, hoogste snelheid 89 km/u en op de Kleefseweg in Ven-Zelderheide 35. Daar was de hoogste snelheid 88 km/u. In totaal zijn op de drie controlepunten 650 automobilisten gecontroleerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie