Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B&W besluiten week 7 Soest

Datum nieuwsfeit: 21-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

B&W besluiten week 7

Onderwerp:
Uitbreiding zwembad met 25 meter bassin

Beslissing:
Instemmen met conclusie van de notitie en uitbreiding met een nieuw zwembassin afwijzen.- Notitie toezenden aan de gebruikers.- Stukken ter inzage leggen voor de commissie SOWM.

Onderwerp:
Steun motie gemeente Dinxperlo inzake 5 mei

Beslissing:
De gemeente Dinxperlo berichten dat de gemeente Soest steun betuigt aan motie betreffende het als uitgangspunt nemen dat de 5e mei tenminste eens in de 5 jaar als algemene vrije dag wordt vastgesteld.

Onderwerp:
Aanschrijving dwangsom speelhuis Koninginnelaan 56

Beslissing:
Eigenaar speelhuisje aan te schrijven het binnen 6 weken te verwijderen op straffe van verbeurte van een dwangsom van 5.000,-- ( 2.268,90).

Onderwerp:
Subsidieverzoek van triathlonver. De Schieter t.b.v. "Run-Bike-Run wedstrijden"

Beslissing:

1. Toekennen éénmalige subsidie 2001 van 1.500,00 ( 680,67) ten behoeve van Run-Bike-Run wedstrijden ten laste van het budget Sportstimulering en

2. Desbetreffende vereniging adviseren voor de wedstrijden in 2002 t.z.t. een verzoek te doen voor deze wedstrijden ten laste van het budget Breedtesport .

Onderwerp:
Verzoek van b.c. Selby tot subsidie t.b.v. 3-daags sportief evenement

Beslissing:
B.C. Selby een éénmalige subsidie verlenen van 1.000,-- ( 453,78) ten behoeve van 3-daags sportief evenement ten laste van het budget Sportstimulering.

Onderwerp:
Voorstel van de wethouder RVO inzake een bezwaarschrift gericht tegen de weigering vrijstelling te verlenen voor de legalisering van een berging, Bartolittlaan 49b

Beslissing:
Voorstel van de wethouder integraal overnemen. Bezwaren ongegrond verklaren en de weigering in stand laten.

Onderwerp:
Aanschrijving tot verwijdering van zonder vergunning geplaatste bouwwerken, opslag en planten bomen, op het perceel achter 1e Heeserlaantje 56, kadastraal bekend Gemeente Soest, sectie G-8521

Beslissing:
Eigenaar/gebruiker aanschrijven tot verwijdering bouwwerken, opslag en geplante bomen, binnen een termijn van 6 weken na verzending van de aanschrijving op straffe van een dwangsom van 10.000,-- ( 4.537,80) ineens voor de opslag en 10.000,-- ( 4.537,80) ineens voor de bomen.

Onderwerp:
Kantoorgebouw Valk en MBS aan de Beek en Daalselaan

Beslissing:
Geen medewerking verlenen aan het plan, het bestemmingsplan "Soestdijk 1997" handhaven.

Laatst bijgewerkt: 21.02.01 11:52

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie