Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vergadering commissie Algemene Zaken Oosterhout vervroegd

Datum nieuwsfeit: 21-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oosterhout

Aanvangstijdstip commissie Algemene Zaken vervroegd

Woensdag 21 februari om 17.00 uur

Op verzoek van de leden van de commissie, wordt het aanvangstijdstip van de vergadering van de commissie Algemene Zaken op woensdag 21 februari vervroegd naar 17.00 uur.

De agenda van de commissie vermeldt onder andere de raadsvoorstellen "Schrijven van brieven voor gevangenen" en benoeming van een lid in het algemeen bestuur van de Bestuursacademie Zuid-Nederland. Verder prijken op de agenda, onder het kopje "ingekomen stukken en mededelingen ter kennisname", het jaarplan politie 2001 en de planning van onderwerpen voor de raad.

Omdat het college, op verzoek van de raad, besloten heeft de commissie Algemene Zaken en Middelen weer te splitsen in twee aparte commissies, wordt dinsdag 20 februari een vergadering van de commissie Middelen gehouden. Op de agenda staan dan onder andere vervanging van het gemeentelijke heffingensysteem GISBI, aanpassing van de belastingverordeningen 2001 en beschikbaarstelling van gelden voor de verwerking van WOZ-bezwaarschriften. Verder buigt de commissie zich over de financiële aspecten van de verkoop van de aandelen Intergas. De commissie Middelen begint op het gebruikelijke tijdstip van 19.30 uur.

Oosterhout, 15 februari 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie