Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BEA en PricewaterhouseCoopers sluiten wereldwijde alliantie

Datum nieuwsfeit: 21-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

-PERSBERICHT-

Amsterdam, 21 februari 2001

BEA en PricewaterhouseCoopers sluiten wereldwijde alliantie

BEA Systems, Inc. (Nasdaq: BEAS), een van 's werelds marktleiders op het gebied van e-business infrastructuur software, en de accountants- en adviesorganisatie PricewaterhouseCoopers hebben vandaag een wereldwijde samenwerking aangekondigd waardoor zij de e-business infrastructuur oplossingen van BEA kunnen leveren aan PricewaterhouseCoopers-klanten die hun technologische infrastructuur willen optimaliseren. De beide organisaties gaan tevens samenwerken op het gebied van marketing en sales.

De samenwerking houdt in dat BEA zowel de oplossingen als de technische training die noodzakelijk is voor het ontwerpen en implementeren van de oplossingen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie