Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord

Datum nieuwsfeit: 21-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-02-2001

Politiebericht Utrecht: district Eemland noord, 09.00 uur
Fietser op A1

BAARN Tussen de Eem en de Slaag trof de politie dinsdagmiddag rond kwart voor één een fietser aan op de zuidbaan van de A1. Het bleek om een vijftienjarige Tsjetsjeen te gaan, die erg onder de indruk was van de breedte van de fietspaden in Nederland. De jongen is overgebracht naar het bureau en kreeg een bekeuring.

Verkeerscontroles in Eemland noord

EEMLAND NOORD Op de Zuidersingel in Eemnes controleerde de politie dinsdagmidddag tussen kwart over een en twee uur op het gebruik van de autogordel. Drie mensen kregen een proces-verbaal wegen het niet dragen van de gordel.
In Soest kregen twee mensen dinsdagmiddag tussen vier uur en half vijf een bekeuring omdat zij de aangegeven rijrichting op de Ossendamweg niet volgden.
Tussen negen uur en half tien dinsdagavond controleerde de politie op de Koningsweg in Soest. Hier werden zeven bekeuringen uitgeschreven. Drie mensen droegen de veiligheidsgordel niet, vier keer was de verlichting niet in orde.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie