Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zon Nederland NV registreert 1 miljoenste gebruiker

Datum nieuwsfeit: 21-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Versatel Telecom Industries NV
Zoek soortgelijke berichten
Versatel Telecom Industries NV

Zon registreert 1 miljoenste gebruiker

Amsterdam, 21 februari 2001. Zon Nederland NV, één van de grootste Internet aanbieders van Nederland, maakte vandaag bekend dat het 18 maanden na haar oprichting op 1 september 1999, de grens van één miljoen geregistreerde gebruikers is gepasseerd.

Zon is bovendien in de Consumentengids van januari 2001, na uitvoerig onderzoek onder 24 Nederlandse Internet aanbieders, door de Consumentenbond uitgeroepen tot 'Beste Koop'. Kwaliteitscriteria die de Consumentenbond heeft gehanteerd, zijn; het gemak waarmee de eerste Internet verbinding tot stand komt, de organisatie van de helpdesk, de snelheid van de verbinding en de voorzieningen die de aanbieder de gebruiker biedt.

Zon Nederland NV is een zelfstandig opererende onderneming gevestigd te Amsterdam. Versatel Telecom International NV (VRSA), Radio 538 en Free Record Shop zijn de aandeelhouders van Zon.


- EINDE BERICHT -

(Bepaalde verklaringen in dit persbericht zijn 'toekomstgericht' binnen de context van de 'Private Securities Litigation Act' uit 1995. Dergelijke verklaringen zijn uitsluitend gebaseerd op de huidige verwachtingen van het management van Versatel Telecom International NV, en zijn onder voorbehoud van een aantal risicofactoren en onzekerheden, zoals, maar niet beperkt tot, technologische veranderingen en wijziging in marktvereisten, afname in de vraag naar producten of diensten van het bedrijf, het onvermogen om tijdig nieuwe technologieën, producten en diensten te ontwikkelen en te introduceren, verlies van marktaandeel, druk op de prijzen als gevolg van concurrentie en het onvermogen om bepaalde marketing- en distributieregelingen in stand te houden, die er voor kunnen zorgen dat de feitelijke resultaten of prestaties van het bedrijf wezenlijk kunnen verschillen van de in dit persbericht beschreven resultaten en prestaties. Voor een gedetailleerdere omschrijving van de risicofactoren en onzekerheden met betrekking tot het bedrijf kunt u de Bedrijfsprospectussen en -rapporten raadplegen die van tijd tot tijd bij de Securities and Exchange Commission gedeponeerd worden.)

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie