Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

FNV Zelfstandigenbond eist regeling zelfstandigenstatus

Datum nieuwsfeit: 21-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FNV

Zelfstandigenstatus moet nu waterdicht!
Zelfstandigen Bondegenoten - kareport@bg.fnv.nl

FNV Zelfstandigenbond eist dat de zelfstandigenstatus nu waterdicht geregeld gaat worden. FNV Zelfstandige Bondgenoten tot Kamerleden: Zelfstandigenstatus nu waterdicht regelen. Alle goede bedoelingen en lovende woorden ten spijt, is de politiek er in het laatste jaar nog steeds niet in geslaagd de zelfstandigenstatus waterdicht te regelen. Daardoor, aldus de jongste FNV-bond, lopen zelfstandigen zonder personeel werk mis. Want opdrachtgevers moeten vrezen dat ze achteraf nog een loonheffing aan de broek krijgen, aangezien de Belastingdienst en de Uitvoeringsinstellingen in de sociale zekerheid met verschillende maten meten. Zelfstandigen en hun opdrachtgevers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie