Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Rotterdam opent semester Noodfaculteit Letteren

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten opent 1e semester Noodfaculteit Letteren

Burgemeester mr. Ivo Opstelten opent op donderdag 22 februari om 20.00 uur in de Waalse Kerk aan de Schiedamse Vest 190 het eerste semester van de Noodfaculteit Letteren Rotterdam. De Noodfaculteit is een initiatief van het Rotterdams Letterenoverleg, waarin een aantal culturele instellingen en boekhandels, uitgevers, publicisten en schrijvers vertegenwoordigd is. Het Letterenoverleg streeft naar een volwaardige letterenfaculteit in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Deze faculteit mag geen kopie worden van bestaande faculteiten en moet onder meer ruimte bieden aan interactie tussen verschillende wetenschappelijke disciplines en culturen. De noodcolleges ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie