Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe hondenpenning gemeente Westervoort

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Westervoort
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Westervoort

Nieuwe hondenpenning

Hondenbezitters, de nieuwe hondenpenning wordt binnenkort bezorgd!

In de loop van deze maand zullen de nieuwe hondenpenningen voor het jaar 2001 worden bezorgd bij hondenbezitters die hun hond of honden bij de gemeente hebben aangemeld.

Dit jaar is gekozen voor een rode penning. Er wordt van u verwacht dat u deze nieuwe penning aan de halsband of riem van de hond bevestigt. Vanaf half februari is de blauwe penning van het jaar 2000 niet meer geldig. U hoeft de blauwe penning niet bij de gemeente in te leveren.

Wanneer u niet meer in het bezit bent van de hond waarvoor u belasting betaalt, dient u de penning uiteraard wel in te leveren bij de gemeente. Op het moment van afmelden én het inleveren van de hondenpenning houdt de belastingplicht op. Eventuele restitutie van betaalde hondenbelasting vindt pas plaats als de hondenpenning is ingeleverd.

Dit geldt ook wanneer u de gemeente Westervoort verlaat en in een andere gemeente gaat wonen.

Wanneer u nog vragen heeft over de hondenbelasting, de hondenkaart of belastingen in het algemeen dan kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Bureau Belastingen, telefonisch bereikbaar onder de nummers 026-3179413 of 3179412.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie