Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SRA vernieuwt website voor accountants

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Apeldoorn, 22 februari 2001

SRA vernieuwt internetsite voor accountants en financiële dienstverleners

www.accountantsplaza.nl

Gooi een collega naar beneden uit de grootste luchtballon ter wereld

Aansluitend bij de ludieke carnavalssfeer heeft de overkoepelende organisatie van Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsultenten (SRA) deze week aan ruim 14.000 medewerkers van alle 330 accountantskantoren in Nederland een kolderieke verrassing toegestuurd om de vernieuwde site voor accountants en financiële dienstverleners (www.accountantsplaza.nl) onder de aandacht te brengen.

Alle medewerkers van de SRA accountantskantoren in Nederland kregen een dezer dagen een bedrukte zak -met een appel erin- toegezonden. De symbolische appel verwijst naar de exclusieve reis naar New York, ook wel Big Apple genoemd- die door een bezoeker aan de vernieuwde site gewonnen kan worden. Deze vernieuwde SRA-site beoogt op allerlei manieren een samenbindende factor te zijn tussen medewerkers van accountantskantoren en financiele dienstverleners. De SRA wil de vernieuwde site uit laten groeien tot dé accountantscommunity van Nederland op het internet.

Naast het vertrouwde banenoverzicht van de SRA bevat de site nu ook informatie op het gebied van onder meer auto s, reizen, wijnen, hobbies, sport, uitgaan en eten. Daarnaast biedt de site medewerkers van accountantskantoren de mogelijkheid om elkaar door middel van een klankbord vragen te stellen over zaken die hen bezig houden. Via het ICQ kunnen collega s binnenkort van elkaar zien wie er op dat moment online zijn. Bezoekers aan de site kunnen ook reageren op een stelling en kunnen wisselende korte enquêtes invullen om een beeld te vormen van de ontwikkelingen in de accountantsbranche. Tenslotte bevat de site interessante artikelen over allerlei onderwerpen zoals bijvoorbeeld WK-golf op het Groenlandse ijs en het ontstaan van worldpressphoto.

Medewerkers van SRA-accountantskantoren kunnen via de site bovendien voor allerlei exclusieve kortingen en aanbiedingen in aanmerking komen. Zo is er voor een gelimiteerd aantal SRA medewerkers een exclusieve reis samengesteld naar Thailand. De eerste vijftig bezoekers van de site die reageren zijn eregast op de grootste kunst- en antiekbeurs van de wereld, Tefaf, die binnenkort in Maastricht zal plaatsvinden. Ook is het mogelijk om met 17 collega s een tocht met de grootste heteluchtballon ter wereld te maken om vervolgens een collega op twee kilometer hoogte uit de mand te gooien. Uiteraard krijgt de betrokken collega een parachute mee en wordt deze duosprong gedaan samen met een ervaren parachutespringer.

Meer informatie over dit persbericht kunt u krijgen via dhr. S. Keikes, woordvoerder van deze site. Dhr. Keikes is tijdens en buiten kantooruren bereikbaar via 06 54984161. Om het vernieuwde deel van de site te zien klickt u op de appel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie