Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: district Sittard

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: 22-02-2001
Persberichten district Sittard (11.15 uur) Donderdag, 22 februari 2001

District Sittard

Sittard; inval flatwoning
De politie heeft afgelopen woensdagmiddag bij een inval in een flatwoning aan de Debussystraat in Sittard een vijftal personen, waaronder de bewoner en enkele drugskopers/klanten (25 tot 45 jaar uit Duitsland), aangehouden. De politie viel de woning binnen na klachten van buurtbewoners over overlast rond en in de flat waarbij ze ook aanwijzingen kreeg dat er in de woning werd gehandeld in verdovende middelen. Toen de politie de flatwoning binnenviel trof zij in de woning op tafel allerlei papiertjes met verdovende middelen, vermoedelijk heroine. De vijf verdachten werden overgebracht naar het politiebureau waar ze werden ingesloten. Bij onderzoek in de woning vond de politie (enkele grammen) verdovende middelen, vermoedelijk heroine, methadon en hennep. Die werden inbeslaggenomen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Sittard; overval
Afgelopen nacht, woensdag op donderdagnacht, vond een overval plaats op een restaurant aan de Wehrerweg in Sittard. Vermoedelijk rond c.q. even na middernacht werd aangebeld waarop een nog aanwezig personeelslid/uitbater opendeed. Meteen toen deze de deur had geopend werd hij neergeslagen en raakte buiten kennis. Toen het slachtoffer na enige tijd bij kennis kwam was niemand meer in het pand aanwezig en bleek hij te zijn gekneveld. Het slachtoffer slaagde er op een gegeven moment toch in de politie te alarmeren. De gearriveerde politie heeft het slachtoffer voor alle zekerheid per ambulance over laten brengen naar het ziekenhuis waar hij ter observatie werd opgenomen. Het is nog niet duidelijk of er iets / wat is gestolen. De politie stelt een onderzoek in. Daarbij is ze op zoek naar getuigen die mogelijk (in de omgeving) iets hebben gezien. Die kunnen contact opnemen met de politie, tel. 0900 8844.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie