Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationaal contract openbare gezondheidszorg

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Nationaal contract openbare gezondheidszorg

Het bereiken van gezondheidswinst en het verminderen van gezondheidsverschillen zijn de belangrijkste doelstellingen voor het nationaal contract openbare gezondheidszorg. Dit contract wordt afgesloten om op lokaal en regionaal niveau gemeenten en instellingen te ondersteunen bij het formuleren en uitvoeren van beleid op het terrein van de openbare gezondheidszorg.

Het onderstaande nationale contract is op 22 februari 2001 afgesloten tussen vier partijen, de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) en GGD-Nederland, de vereniging voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie