Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-02-2001 Mediaberichten 22 februari (12.00 uur)

Venlo 184 bekeuringen bij snelheidscontrole

VENLO Woensdagmorgen en middag heeft de politie bij snelheidscontroles op de Veldenseweg en de St. Urbanusweg 183 hardrijders bekeurd. Op de Veldenseweg was dat er maar 1, op de St. Urbanusweg 182. Waarvan 3 bromfietsers. 18 automobilisten zijn direct staande gehouden, de anderen krijgen hun bekeuring thuisgestuurd. Een bromfietser kreeg een bekeuring omdat hij geen certificaat had.

De hoogste snelheid van de 1330 gecontroleerde voertuigen was 86 km/u waar 50 km/u is toegestaan.

Venray mishandeling

VENRAY Dinsdagavond is een 15-jarige jongen uit Venray mishandeld op een speelveldje aan de Rosmolenbaan en het Zilverschoon. Daar trof het slachtoffer verschillende jongens waarvan enkele hem op de grond gooiden en schopten. Na enige tijd kan hij overeind krabbelen en weglopen. Hij liep door de mishandeling verschillende kneuzingen op. De politie is een onderzoek gestart.

Haelen verkeerscontrole Samen minder

HALEN Op de N273 in Haelen, Horn, Neer, Ittervoort en Grathem, heeft de politie met motoren gecontroleerd op het gebruik van de autogordel en op het vermogen van bromfietsen. Daarbij zijn 14 automobilisten staande gehouden van wie 6 zijn bekeurd omdat zij geen gordel gebruikten. Van de 15 gecontroleerde bromfietsen bleken er 4 teveel vermogen te hebben. De bestuurders darvan zijn bekeurd.

Roermond snelheidscontrole

ROERMOND Bij een radarsnelheidscontrole op de Bisschop Lindanussingel zijn woensdagmiddag 74 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. Van de 1250 voorbijgangers was de hoogste snelheid 79 km/u.

Venray snelheidscontrole

VENRAY Bij een radarsnelheidscontrole op de Stationsweg zijn woensdagmiddag 4 automobilisten bekeurd die harder reden dan de toegestane 50 km/u. Van de 75 gecontroleerde voertuigen was de hoogste snelheid 64 km/u.

Venlo aanhouding gezochte man

VENLO De politie heeft woensdagavond een 58-jarige man uit Venlo aangehouden die nog geldboetes moest betalen met een totaal van fl.
1.023,00. Eventueel te vervangen door 14 dagen gevangenisstraf. Omdat de man de boetes niet kon betalen is hij overgedragen aan de parketpolitie. Roermond 47 bekeuringen Roer je mond

ROERMOND Woensdagmiddag en avond heeft de politie in totaal 47 bekeuringen uitgeschreven in het kader van het project Roer je mond. 16 daarvan voor automobilisten die geen autogordel gebruikten; 10 voor het fietsen zonder licht; 5 voor het afslaan waar dat verboden is en de rest voor allerlei overtredingen als het rijden door rood licht, verkeerd gebruik van mistlampen, rijden met een verlopen rijbewijs en defecte verlichting.

Gennep onder invloed

GENNEP Bij een routinecontrole is een 50-jarige man uit Gennep betrapt met teveel drank op achter het stuur. De politie controleerde de man in de nacht van woensdag op donderdag op de Niersweg. Na ademanalyse kreeg hij een rijverbod voor 5 uur en is er proces-verbaal opgemaakt.

Venlo beroving

VENLO Een 19-jarige man uit Venlo heeft aangifte gedaan van beroving van zijn jas, portemonnee en fiets. Volgens zijn zeggen is hij in de nacht van woensdag op donderdag rond middernacht op de Parade overvallen door een groep van 4 a 5 mannen. Die werkten hem tegen de grond en beroofden hem van zijn spullen.

Horst onder invloed

HORST Bij een routinecontrole is een 38-jarige man uit Horst betrapt met teveel drank op achter het stuur. De politie controleerde de man in de nacht van woensdag op donderdag op de Venrayseweg. Na ademanalyse kreeg hij een rijverbod voor 10 uur, is zijn rijbewijs ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.

Wanssum verkeersgewonde

WANSSUM Bij een aanrijding tussen twee personenautos is donderdagmorgen een 28-jarige man uit Venray gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde toen een 37-jarige vrouw uit Swolgen op de kruising van de Brugstraat en de Blitterswijckseweg geen voorrang verleende aan de man. Bij de botsing raakten beide autos zwaar beschadigd en moesten worden afgesleept. De gewonde man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Helden 41 bekeuringen Straatmaat

HELDEN In het kader van het project Straatmaat heeft de politie woensdagmiddag op de Midden Peelweg 41 automobilisten bekeurd. 35 omdat ze te hard reden (tussen de 98 en 127 km/u waar 80 km/u is toegestaan); 3 omdat ze geen gordel droegen; 2 wegens fout parkeren en
1 omdat de auto niet APK gekeurd was.
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie