Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Weer Samen Naar School zorgt voor problemen onderwijs

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
url: http://www.aob.nl/actueel/actueel.html Arnold zegt: Algemene Onderwijs Bond (AOB), Nieuws, multiple Titelbalk gaf: Actueel nieuws Afzender is:

Algemene Onderwijsbond

Weer Samen Naar School zorgt voor problemen in het voortgezet onderwijs Falen opvang probleemleerlingen in het basisonderwijs leidt tot explosie van aanmeldingen speciale vormen van voortgezet onderwijs

Utrecht, 22 februari 2001 -
Het aantal leerlingen in het voortgezet onderwijs dat speciale hulp nodig heeft groeit met duizenden per jaar. Het afgelopen jaar steeg het aantal aanmeldingen van leerlingen met leer- en/of gedragproblemen met 25 procent. In het basisonderwijs wordt deze groep in het kader van Weer Samen Naar School ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie