Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouwactiviteiten bij Raai gemeente Smallingerland

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Smallingerland

Bouwactiviteiten bij Raai (22-2-01)

Deze week is op het terrein van de schoollocatie Raai van het Liudger gestart met de aanleg van een tijdelijke fietsenstalling. Ook wordt de bouwstraat van de nieuwbouw omgelegd. Tussen de omgelegde bouwweg en de nieuwbouw van de Raai komt een tijdelijke bestrating naar de fietsenstalling. Er komt ook een hekwerk langs de bouwweg.

De bestaande fietsenstallingen van de locatie Raai blijven (voor een gedeelte) tijdelijk gehandhaafd. De fietsenstallingen van de locatie Splitting blijven bereikbaar via het pad vanaf de Raai en via het sportveld en de Splitting. Bij de start van de werkzaamheden van het binnenterrein zal deze laatste mogelijkheid worden afgesloten. De ingang en uitgang via de Raai blijft gehandhaafd totdat het binnenterrein tussen de locatie Raai en Splitting gereed is.

Afhankelijk van de bouwvergunningsprocedure wordt op dit moment ingeschat dat dit gebied begin september klaar kan zijn. De nieuwbouwlocatie Raai zal op 26 februari in gebruik worden genomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie