Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eurobench.com introduceert online-cursus voor beleggers

Datum nieuwsfeit: 22-02-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Eurobench.com introduceert online-cursus voor beleggers

Onlangs is op de beleggersportal www.eurobench.com een online-beleggerscursus geïntroduceerd. De cursus bestaat uit een zeer uitgebreide kennisbox met opdrachten en zelftoetsen. Bezoekers kunnen via de site kostenloos deelnemen. In de cursus wordt de beginnende belegger in begrijpelijke taal wegwijs gemaakt in beleggersland. Tevens is een uitgebreide begrippenlijst opgenomen die vanaf de hele Eurobench site opvraagbaar is. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere: Vermogensgroei & Risico, Aandelen, Obligaties, Ondernemingen, Beleggingsfondsen, Euronext Amsterdam, Opties, Beleggen & Computer, Valuta, Rente, Conjunctuur en tenslotte Geld & Bankzaken.

De cursus is in de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie